Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium]

MT2-Sponsor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Iż, Moderatorzy myślą że każdy chodzi do podstawówki i co chwile widzi ich posty typu " 1 godzina na dodanie generatora ", jestem zmuszony dodać prezentacji na nowo.

94zkkvuon1k6.jpg

Witamy Cię, przybyszu, w krainie Deliner.pl. Niegdyś płynącej miodem i mlekiem, dziś opętanej przez złe siły. Zacznijmy od początku. Najstarsze opowieści głoszą, że kraina Deliner od pradawnych czasów podzielona była na 3 imperia. Shinsoo, Chunjo i Jinno utrzymywały jednak dobre kontakty. Każda z frakcji miała własną, wyszkoloną armię, która miała bronić jej w czasie niebezpieczeństwa. Równowaga nigdy jednak nie została zachwiana, gdyż czuwała nad nią rada zaprzysiężonych, łącząca wszystkie królestwa. Niestety, niedawno zaczęły dziać się dziwne rzeczy… Ludzie zaczęli się martwić o swój byt. Powszechny głód i męka okrył całą krainę. Z czasem zwierzęta, które były przyjazne młodym wojownikom, zaczęły je atakować. Zaprzysiężeni zerwali sojusz. Miasta i okoliczne góry, pustynie i lasy zostały opętane przez kamienie o magicznej mocy, przywołujące potwory do obrony. Co spowodowało gniew Boga? Czy uda się powrócić dawny ład i harmonię w imperiach? A może nigdy już nie będą zgodne? Koniec tej historii zależy od Ciebie… walcz dzielny wojowniku w krainie Deliner.pl zostań najlepszy z najlepszych.

2deovkaxo8px.jpg

Oficjalny start serwera dnia 8 lutego 2014 roku Godzina 17.00

pvuy7c0ewfaa.jpg

Expienie na Deliner.pl znacznie różni się od tego, jakie znacie z innych serwerów. Całkowicie została zmodyfikowana tabela doświadczenia. Poziom trudności zwiększa się stopniowo po osiągnięciu coraz to wyższych poziomów postaci. Maksymalny level to 150, a do rozdysponowania otrzymacie aż 90 punktów statusu. Osiągnięcie maksimum będzie dość czasochłonne ale też nie zajmie kilku tygodni. Drop yang został także dopasowany do potrzeb graczy. Na serwerze nie występują sztabki złota, jednak do handlu bardziej wartościowymi przedmiotami możecie użyć bryłek o wartości 250 mln oraz 400 mln. Renowacji został poddany także system ulepszeń. Ulepszacze wymagane są tylko do nowych przedmiotów, broni na 65 poziom oraz potocznie zwanych „stalek” na +7, 8 i 9.  Magiczny metal można zdobyć z bossów, metinów oraz misji. Do handlarki zostały dodane zwoje błogosławieństwa. Tekstury oraz Interface clienta zostały zmienione. Jest to kolejna z nowości, pozwalająca wczuć się w klimatyczną fabułę.

p8n4catga4tg.jpg

Strona główna: deliner.pl 
FanPage serwera: https://www.facebook.com/pages/Delinerpl/ 
TeamSpeak3: ts-24.eu 
Forum serwera: forum.deliner.pl - chwilowo nieaktywne
Client: http://www.deliner.pl/pobierz.php

v3jx8qfgyts1.jpg

Na serwerze Deliner.pl zostaliśmy tylko przy klasycznych umiejętnościach. Nie spotkacie tutaj żadnego szóstego skilla ninji oraz wojownika. Całkowicie usunięty został Zwój Powrotu Statusu , aby pojedynki między graczami były ciekawsze. Aby osiągnąć poziom umiejętności Perfect Master, wystarczy pójść do kowala który da nam skile na P. Dodatkowo Berserk oraz silne ciało wejdzie na G1.

ud3i24xkxscs.jpg

orrba1vbrw19.jpg69sdgefkptoc.jpg

- Pierścień Teleportacji

- Biżuteria +9

- Zbroja +9

- Tarcza +9

- Buty wiatru 30h

- Koń bojowy

- Peleryna która się nie kończy

063y6f3wqpsb.jpg

in9t8pci22wf.jpg

qzdlb31js72o.jpg

7e5k29agovxz.jpg

eb7rjioaggft.jpg

07twg7gj5z3v.jpg

d3p771kl7hwz.jpg

8t638ebutduh.jpg

Tutaj chciałbym dodać że biżuterii jest tylko 1 set ponieważ ma ona dwa poziomy .

Gdy ulepszymy do +9, mozemy ulepszyć na drugi poziom +10, 

po pomyślnym ulepszeniu wygląda to tak

Tarcza +9 -> Tarcza +0 (1)

vqads6gehy65.jpg

zi7fnk.jpg

5suql2egvd31.jpg

Zęby Orka - 10x (30 Poziom)

Księgi Klątw - 15x (40 Poziom)

Pamiątki po Demonie - 15x (50 Poziom)

Matowe Lody - 20x (60 Poziom)

Konary Zelkova - 25x (70 Poziom)

Certyfikaty Tugyisa - 30x (80 Poziom)

Czerwone Konary Zelkova - 40x (85 Poziom)

Notatki Przywódcy - 50x (90 Poziom)

Krwiste Kwiaty - 50x (100 Poziom)

Pomarańczowe Kwiaty - 50x (110 Poziom)

Żółte Kwiaty - 50x (120 Poziom)

Mniszki Lekarskie - 50x (130 Poziom)

Daktyle - 50x (140 Poziom)

Nagrody zostaną do odkrycia przez was w grze !

0sm5y8kdxjg9.jpg

Tabelka bonusów dostępna pod literką X:

f8uwk4etb6q8.jpg

SwitchBot zwanym BS dostępny pod F7:

5cs7df9e6jgm.jpg

06fnbvajgc6r.jpg

Na start otrzymujecie 11 poziom konia. Aby go zwiększyć, potrzebujemy odpowiednią ilość medali konnych i yang. Medale nie dropią jednak z małp, a z metinów, bossów i jednej ze szkatułek. Oto system szkolenia:

55458002970244984696.jpg

Trening konny do 21 poziomu

Medale Konne: 1
Czas: Co 3 godzinny.
Szansa na pomyślne zakończenie treningu: 80%

i4pgpb4fcg65.jpg

Poszczególne stroje dają różne bony przykładowe to:

- 15 potwory

- 15 ludzie

- 2k hp

- 100 wartości ataku

lbf8.png

8twsokftzbbe.jpg

Na serwerze Deliner.pl Oprócz podstawowych fryzów które możemy nabyć w grze, lub itemshopu dodaliśmy kilka nowych, nieco odmiennych fryzur .

Fryzury dla mężczyzn :

k1c6.png

Fryzury dla kobiet :

87wn.png

Rzeczą oczywistą jest że każda fryzura daje określony bonus . 

Jaki ? Przekonacie się wkrótce odwiedzając naszą stronę .

b74paw2jr6q9.jpg

Każdy ze zwierzaków posiada swoje bonusy. Jedne są przeznaczone pod exp inne pod pvp.

eods.png

Dodatkowo na serwerze występuje BaoBao.

m63ezyngeaff.jpg

Na serwerze Deliner.pl również nie mogło zabraknąć bossów:

79fw3mu91yyc.jpg

- Pochodzenie: Red Las.

- Silny przeciwko Mistykom.

lx1xms9hiq3d.jpg

- Pochodzenie Pustynia Zapomnienia.

- Silny Przeciwko Diabłom.

j05pa7l778tm.jpg

- Pochodzenie Pustynia Zapomnienia.

- Silny Przeciwko Diabłom.

952i6csmqpok.jpg

- Pochodzenie Osada Ogrów.

- Nie działają bony.

cw1qeyc67ut2.jpg

- Pochodzenie Przeklęte Tereny.

- Nie działają bony.

w7pphjokoqlg.jpg

0fvzb1tc6udc.jpg

hvu2d9sguyxh.jpg

adijinf9ovam.jpg

5olslal1no5v.jpg

qggaq064vj2f.jpg

vfa1e2p09dz2.jpg

gzrjlzxf8nie.jpg

jpfws8caqwn7.jpg
pc9zu8rqhc0y.jpg

hq17ybt37g9j.jpg

k7vf7abwnsv3.jpg

gpmt2-Procesor.png
Z NASA
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
Z NASA
gpmt2-Lacze.png
Z NASA

gpmt2-Strona%20Glowna.png

Deliner.pl

gpmt2-Rejestracja.png

Deliner.pl
gpmt2-Item%20Shop.png

Deliner.pl
gpmt2-Client.png

Deliner.pl
gpmt2-Latka.png

Deliner.pl
gpmt2-Skan%20Latki.png

Deliner.pl
gpmt2-Na%20Start.png
W prezentacji
gpmt2-Handlarze.png
W prezentacji
gpmt2-Bony.png
W prezentacji
gpmt2-Ulepszacze.png
W prezentacji
gpmt2-Exp.png
x W prezentacji
gpmt2-Drop.png
x W prezentacji
gpmt2-Yang.png
x W prezentacji

gpmt2-Administracja.png

[HA]Admin

gpmt2-Od%20autora.png
Zapraszamy na serwer!

pqjs76sv8fi8.png

Opublikowano

Iż, Moderatorzy myślą że każdy chodzi do podstawówki i co chwile widzi ich posty typu " 1 godzina na dodanie generatora ", jestem zmuszony dodać prezentacji na nowo.

20. W dziale obowiązuje generator przy zakładaniu tematu z reklamą: Klik

Gdybyście czytali regulamin nie było by takich problemów.

Teraz jest okej, wszystko ładnie i estetycznie ;-)

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie polecam gotowiec pliki almantii nic nie zmienione wszystko to samo. Może jedynie exp zwiększony ale bugi te same są i będą.

Opublikowano

Nie polecam gotowiec pliki almantii nic nie zmienione wszystko to samo. Może jedynie exp zwiększony ale bugi te same są i będą.

Brawo nominuję to wypowiedź do najbardziej idiotycznej obecnie w temacie. Inteligencja -120 ?

Opublikowano

Bugów na serwerze nie ma ;) Serwer stoi stabilnie bez żadnych problemów ;)

Fajna atmosfera, spoko ludzie ! Zapraszam !!

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Bugów nie ma?

Pierwszy lepszy niech bd np. brak npc w loży władców.

Jeśli chodzi o gildie to po raz kolejny proponuję ustawić minimalny czas 1 dnia, jeśli chodzi o opuszczenie gildii i przyłączenie się do kolejnej.

Do tego dziwi mnie fakt 80% co do medali konnych. już z 7 medali pod rząd mi nie pykło.

Zwiększcie statystyki na razie do 105 może.

A, i naprawcie zapis pozycji, bo za cholerę nie wiem jak te pozycje się zapisuje.

O, i dodajcie PD w sklepie za PO

Kolejny bug dla przykładu: w atlantydzie wyskakuje komunikat, że otrzymaliśmy marmur, jednak w eq go nie ma.

Opublikowano

@MT2-Sponsor 

Zainteresował byś się serwerem w weekend miał być ox ale nie było bo nie wgrali pytań. Przez co Gildia NieTaLiga i Zip chyba już odeszli z serwera ;) bo wgl olewacie temat serwera .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

A cóż to się stało, ze tak mało osób online?

Czyżby obiecanki ze strony założycieli, że teraz wszystko wróci do normy i zaczną pilnować serwer okazały się kłamstwem?

Dalej nie widzę, żadnego zainteresowania ze strony teamu, więcej obiecanych reklam, graczy zamiast przybywać to ubywa, no i durny npc z loży dalej jest zbugowany.

Serdecznie pozdrawiam, miło się grało.

Opublikowano

Serwer fajny wrecz zajebisty dawno na takim nie gralem i polecam kazdemu kto nie lubi sie bawic tygodnami w wbijanie 90 lvl a tez nie chce miec odrazu wszystko na gotowca , czekam tylko az te osly zaczna dbac o serwer a nie tylko obiecanki jedyne co zrobiliscie dla serwera to chyba te 20% expa ktore o 2 dni jest włączone , NieTaLiga wczoraj po 22 odeszła z serwera tak wiec macie kolejne 20 osob mniej, ZIPy (Pany) ^^ jeszcze graja chociaz malo osob online, wiec wezcie sie wkoncu do roboty ruszcie te leniwe dupy i zacznij cos robic a nie kur... 3 dzien nie dzialaja 2 channele. Z powazaniem Sheltan.

Opublikowano

Tak jak up, serwer naprawdę fajny, dobrze dobrany exp, zrobienie eq nie wymaga zbyt dużo pracy, ale też nie jest łatwo. Jednak team serwer zaniedbał...

Opublikowano

Tak jak up, serwer naprawdę fajny, dobrze dobrany exp, zrobienie eq nie wymaga zbyt dużo pracy, ale też nie jest łatwo. Jednak team serwer zaniedbał...

Tak jak pisałem, musiałem pozałatwiać wiele spraw ale dziś ruszam i zabieram się do pracy w rakach reklam. Już mam wszystko zaplanowane i jutro pojawią się filmy na youtube z konkursami które mamy nadzieje przyniosą nam graczy. Dodatkowo pojawi się fajna reklama na forum o tematyce metina z dużą liczbą dziennych wyświetleń.

Opublikowano

Myślicie, że jest małe zainteresowanie z powodu małego rozgłosu?

NIE

Ludziom nie chce się grać z powodu CAŁKOWITEGO olania serwa przez team.

Wiele skarg, 0 reakcji. Nie mam pojęcia ile jeszcze postów muszę napisać odnośnie loży władców, żeby w końcu to było naprawione. A na 100% było to przez Was czytane.

Najpierw naprawcie serwer, później zajmijcie się rekrutacją, bo jak na razie od wczoraj ubyło ok. 100 graczy, a z obecnych to +/- 60% jest botami do wbijania bonów.

Opublikowano

Myślicie, że jest małe zainteresowanie z powodu małego rozgłosu?

NIE

Ludziom nie chce się grać z powodu CAŁKOWITEGO olania serwa przez team.

Wiele skarg, 0 reakcji. Nie mam pojęcia ile jeszcze postów muszę napisać odnośnie loży władców, żeby w końcu to było naprawione. A na 100% było to przez Was czytane.

Najpierw naprawcie serwer, później zajmijcie się rekrutacją, bo jak na razie od wczoraj ubyło ok. 100 graczy, a z obecnych to +/- 60% jest botami do wbijania bonów.

Masz rację i się zgodzę. Jedynie co mogę powiedzieć to to że tak jak obiecałem od poniedziałku zmiany tak i się dzieje, wysłałem listę rzeczy do zrobienia technikowi teraz tylko czekać aż pojawi się forum do tego poprawki w stronie + loża i inne rzeczy. Dodatkowo chcę tak czy siak reklamować serwer aby gracze wrócili.

Opublikowano

a bedziecie naprawiali problem z zastygajacym dt (moby dostaja hity po 1/2 sekundach) albo teleportacje mobow dystansowych (chodzi o to ze jak sie przemieszczaja to nie mozna im zadac hitow)?

Opublikowano

Pierwsza odsłona było z niezłą ilością graczy, lecz niestety navi wszystko zepsuło. Mam nadzieje, że teraz nic nie zjeb*ecie. Zajmować się servem bo przyznam, jest fajny :).

Pierwsza odsłona było z niezłą ilością graczy, lecz niestety navi wszystko zepsuło. Mam nadzieje, że teraz nic nie zjeb*ecie. Zajmować się servem bo przyznam, jest fajny :).

Opublikowano

Serwer jest wręcz zajebisty lecz nie był wgl jakkolwiek przez administrację dbany aż do poniedziałku co straciło ileś tam graczy , wcześniej widziałem komentarz gdzie NieTaLiga oraz ZIP odchodzę z serwa jest to nie prawdziwa informacja ,ponieważ ZIPY Zostają na tym serwie do końca tylko dlatego iż administracja się w końcu obudziła i zaczeła robić reklamy i odbugowywać serwer itp.. a z tego co mi wiadomo NieTaLiga również zostaje i POLECAM GORĄCO SERWER nie wiem ten serwer ma coś w sobie czego innym brakuje dlatego jest wyjątkowy ;) . ZIPY - PANY @@ aa i KRZYCZ DOSU ;) (W tajemniczeni wjedzą o co chodzi ;) ) i jeszcze raz zapraszam na serwer fajna atmosfera jak ktoś szuka jakiejś gildi to pisać śmiało do mnie nick w grze Sura- TryToCatchMe lub czasami jestem na woju- Dosu.

Opublikowano

Serwer jest wręcz zajebisty lecz nie był wgl jakkolwiek przez administrację dbany aż do poniedziałku co straciło ileś tam graczy , wcześniej widziałem komentarz gdzie NieTaLiga oraz ZIP odchodzę z serwa jest to nie prawdziwa informacja ,ponieważ ZIPY Zostają na tym serwie do końca tylko dlatego iż administracja się w końcu obudziła i zaczeła robić reklamy i odbugowywać serwer itp.. a z tego co mi wiadomo NieTaLiga również zostaje i POLECAM GORĄCO SERWER nie wiem ten serwer ma coś w sobie czego innym brakuje dlatego jest wyjątkowy ;) . ZIPY - PANY @@ aa i KRZYCZ DOSU ;) (W tajemniczeni wjedzą o co chodzi ;) ) i jeszcze raz zapraszam na serwer fajna atmosfera jak ktoś szuka jakiejś gildi to pisać śmiało do mnie nick w grze Sura- TryToCatchMe lub czasami jestem na woju- Dosu.

To powiedz mi co odbugowali, oprócz zablokowanych CH?

Opublikowano

A Tak przed chwilą sprawdzałem I wszystko na prawili co było bugnięte czyli loża np teraz działa <3;) Widać że się poważne wzieli się za serwa ;) POLECAM SERWA @@ :)

Przed chwilą robiłem na 2 postaciach i wszystko działa normalnie teraz tylko reklamy i żeby ludzie grali :)

Opublikowano

nie można odpalić clienta. Pobrałem go potem patcha i nadal wyskakuje błąć: Metin2Client przestał działać....

@napisałbym to na ich forum lecz niestety nie działa.

Me gusta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...